Andrew Martin

Een wereldwijde interieur aanbieder van een breed scala aan meubelen, stoffen, behang, verlichting en woonaccessoires geïnspireerd door een unieke mix van culturen, nostalgie en decennia, Andrew Martin International is de go-to plek voor smaakmakers op zoek naar individuele interieurs met een twist.

De Andrew Martin esthetische ontwerpen laten zich inspireren door een combinatie van culturen en tijdperken. Deze ideologie is om te verrassen en te stimuleren; het doel, om zijn veelgelaagde, multicultureel, easy living stijl voor iedereen die daar van houdt.

Bezoekers van één van de steeds groeiende aantal Andrew Martin showrooms over de hele wereld kunnen zich onderdompelen in een unieke merkbeleving die een eclectische, betoverende mix van producten die verklaring kiest dan subtiliteit elke keer heeft. Een fusie van culturen met een vleugje van charmante speelsheid doordringt binnenruimtes die moeiteloos hoge glamour mengen met oude tradities.

Een reis naar de Walton Straat showroom in Londen is beschreven als “alsof je in Aladdin′s Cave, met een bijna mix van prachtige en enorme objecten die niet samen moeten gaan, maar dit toch een of andere manier doen.”