Interieuradvies

Tijdens een bezoek aan de showroom van Moltana komt u in aanraking met diverse stijlen in interieurdesign. De gedachte hierachter is om snel te bepalen welke stijl uw voorkeur geniet. Hierbij is het voor ons even waardevol als u een stijl heel mooi of heel juist lelijk vindt. Smaken verschillen nu eenmaal. Het gaat ons om de feedback waarmee wij uw voorkeur kunnen bepalen. Immers dit is de basis van waaruit wij werken. Zie het als een eerste voorselectie, die ons helpt te bepalen welke richting u op wilt. Immers de mogelijkheden qua stijl en investering zijn ontelbaar.

Naast advies omtrent het meubilair omvat dit ook advies voor de te gebruiken kleuren, de stoffering, het licht en de accessoires. Loop eens binnen in onze showroom om samen te kijken naar de mogelijkheden van uw interieur.

Wij zijn pas tevreden als u enthousiast met vernieuwde inspiratie onze showroom verlaat.

Showroom inspiratie

Hierbij is het voor ons even waardevol als u een stijl heel mooi of heel juist lelijk vindt. Smaken verschillen nu eenmaal. Het gaat ons om de feedback waarmee wij uw voorkeur kunnen bepalen. Immers dit is de basis van waaruit wij werken. Zie het als een eerste voorselectie, die ons helpt te bepalen welke richting u op wilt. Immers de mogelijkheden qua stijl en investering zijn ontelbaar.

Sale

Exclusief & stijlvol interieurdesign advies

From Scratch tot stijlvolle interieurs met de beste materialen

Naast advies omtrent het meubilair omvat dit ook advies voor de te gebruiken kleuren, de stoffering, het licht en de accessoires.

Wij zijn pas tevreden als u enthousiast met vernieuwde inspiratie onze showroom verlaat.

 

Advies

Persoonlijk

Loop daarom eens binnen in onze showroom om samen te kijken naar de mogelijkheden van uw interieur.

Moltana Interieuradvies