Meubel
Stoffeerderij

Meubelstoffeerderij Moltana is het juiste adres om uw meubelen professioneel en vakbekwaam te stofferen.

Het herstofferen van uw kostbare zitmeubel is geen eenvoudige aangelegenheid, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat de kwaliteit gewaarborgd is. 

Alles gebeurt op een authentieke manier. De regels van het ambacht staan hoog in ons vaandel! Natuurlijk geven wij u graag een persoonlijk advies. Wij assisteren ook degene die zelf hun meubel willen stofferen met advies en het leveren van meubelstoffen en vulmaterialen zoals op maat gemaakt schuimrubber.

Meubelstofferen, wat is belangrijk?
Al meer dan 50 jaar is moltana Meubelstoffeerderij actief als stoffeerder van zitmeubelen. Onze gemotiveerde vakmensen stofferen, herstofferen en renoveren allerlei soorten meubilair bij u thuis.

Maar ook bijvoorbeeld meubilair voor restaurants, casino’s, plezierjachten en caravans. En ook tuinmeubelen krijgen bij
ons een tweede jeugd.

Verder verrichten wij ook stoffeerwerk voor projecten van interieurbouwers.

Lees meer over:

We Make Furniture look as new

Meubelstoffeerderij Moltana is het juiste adres om uw meubelen professioneel en vakbekwaam te stofferen.

De regels van het ambacht staan hoog in ons vaandel! Natuurlijk geven wij u graag een persoonlijk advies. 

 

Schuimrubber / Polyether

Naast het eigen gebruik van Polyether en Koudschuimproducten,(beter bekend als schuimplastic of schuimrubber) verkopen wij polyether of schuimrubber ook los, zowel aan bedrijven als aan particulieren in elke gewenste vorm en maatvoering. wij voorzien u graag van advies!

Werkwijze stofferen

Stofferen is een echt ambacht, dat heel wat kennis en ervaring vereist. Moltana Meubelstoffeerderij is de specialist die u zoekt en heeft enorm veel vakmanschap in huis.

Meubelstoffering hand made

De stoffeerderij is in de jaren zestig begonnen als groothandel in schuimrubber en skai-leder. Het is nog steeds een familie bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een allround meubelstoffeerder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ook sier-boot en caravan kussens zijn onze specialiteit.

“Meubelstoffeerderij Moltana is het juiste adres om uw meubelen professioneel en vakbekwaam te stofferen.”