Schuimrubber / Polyether

Naast het eigen gebruik van Polyether en Koudschuimproducten,(beter bekend als schuimplastic of schuimrubber) verkopen wij polyether of schuimrubber ook los, zowel aan bedrijven als aan particulieren in elke gewenste vorm en maatvoering. wij voorzien u graag van advies!

Denk bv aan uw donsachtige kussens in uw bankstel, uw blijft er maar mee bezig, soms nog geen jaar oud en het comfort is totaal weg, en u blijft het maar opkloppen, om het nog wat te doen lijken, hiervoor leveren wij een prachtig alternatief, bv een kern van Pantera 100/50, dit geeft toch weer dat mooie nonchalante effect, waardoor het kussen weer mooi (bol) komt te staan, maar van een totaal ander comfort, u zult verbaasd staan van het resultaat, en door de veerkracht is opschudden verleden tijd!

Of wanneer u een week voor uw vakantie bedenkt dat de kussens( het schuimrubber of polyether van uw caravan of boot toch wel erg doorgezeten zijn, is het wel zo gemakkelijk dat u niet te maken krijgt met lange levertijden. Door onze grote voorraad schuimrubber of polyether , zijn wij in staat , bijna alles direct te leveren.

Ook voor het leveren van van schuim voor outdoorkussens zit u bij ons goed !

Wilt u uw matras in uw caravan of camper vernieuwen, wij adviseren u graag welke kwaliteit schuimrubber of polyether het beste bij u past. Indien gewenst kunt u diverse kwaliteiten bij ons uitproberen. In veel gevallen kunt u gelijk u matras laten snijden in elke gewenste maat / vorm of ronding.

Veelal word het schuim gelijk op maat gesneden, en is het klaar terwijl u wacht !