Vyva Fabrics, Feed your Fantasy.

Zo′n uitgebreid aanbod aan materialen en kleuren is een heerlijke bron van inspiratie voor iedereen.

Terecht dat Vyva Fabrics uitnodigend wordt afgesloten met de kreet: Feed your Fantasy. Nu alleen nog oppassen dat je fantasie niet op drift raakt.

Toen we ruim 20 jaar geleden startten met Viva Vinyl zaten we boven op de trends en wisten precies wat de markt wilde. in kleur en materiaal, maar vooral ook in service. Altijd de nieuwste materialen direct uit voorraad leverbaar. Speels, kleurrijk, flexibel en veelzijdig. Dat gaf meteen de dynamiek die zo typisch is geworden voor het bedrijf.

Speels, kleurrijk, flexibel en dynamisch. Ja, dat is Vyva Fabrics eigenlijk steeds meer. Het is ook te leuk!

Het enthousiasme waarmee aanvankelijk de watersportwereld van scheepsstoffering werd veroverd, is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven bij topontwerpers en architecten uit de projectmarkt, meubelindustrie en zorgsector. Van super jachten tot kleinere pleziervaartuigen. Van de hotste nachtclubs in Europa tot de meest frisse en mensvriendelijke ruimtes in de zorg. Overal worden de materialen van Vyva Fabrics gebruikt.

Om op de wensen van al deze verschillende soorten klanten in te kunnen spelen, levert Vyva Fabrics alle denkbare soorten luxe bekledingsmaterialen: exclusief kunstleer (pvc-vrij), exclusieve ecologische microvezel stoffen uit Italië en meubelstoffen voor de medische sector. Bovendien ontwikkelde Vyva ook nog een eigen bekledingslijn onder de merknaam Fabrics for Life. Een nu al succesvolle lijn die zijn naam eer aan doet. Uiterst duurzaam maar ook ongeëvenaard in prijs/kwaliteit.

Vyva Fabrics wil een bron van inspiratie zijn.